Vilden X-TRAIL countdown – del 1

Hej alla trail- och vildmarkslöpare – elit, motionär och nybörjare!

Varmt välkomna till 2017 års Vilden X-TRAIL. Nu börjar vi uppladdningen inför årets lopp med lite information om loppet, presentation av ett par av våra sponsorer och samarbetspartners samt en liten teaser om vårt reportage från lagtävlingen 2016. Hoppas ni gillar det ni får läsa och att det ger lite extra längtan att ta på löparskorna och ge sig ut på några sköna pass med start redan idag.vildenflaska

I år går Vilden av stapeln lördagen den 27:e maj och arenan med start och mål ligger som tidigare på Tabergs motorstadion. Bansträckningen är i stort sett densamma som tidigare år, men några mindre justeringar har gjorts.

Vid mosspassagen i Castellumrevet har vi dragit om till ett helt nytt stråk, då den passage som använts tidigare blivit för genomtrampad. Passagen blir lite kortare och inte lika djup vilket gör att det kommer att gå lite fortare att passera där. I gengäld blir vägen upp ur ravinen lite längre så det bör bli obetydlig skillnad i löptid.

På arenan passerar banan inte ända nere vid klubbhuset utan genar ner över staketet och ut på motorbanan. Målet flyttar däremot ytterligare lite närmare klubbhuset.

Vår samarbetspartner TRIMTEX gör framförallt supersköna och högkvalitativa funktionella sportkläder – och i år får alla som fullföljer Vilden, Halvvilden eller Lillvilden TRIMTEX specialdesignade Vilden-flaska vid målgången. Flaskan är av högsta kvalitet och rymmer 75 cl och blir en fin följeslagare till dina träningspass. Den kommer även passa perfekt i cyklistens vätskehållare eller skidåkarens vätskebälte.

Tyckte ni som oss, att vår egen Vilde – Lennart ”Rosa Pantern” Hansson varit ett riktigt härligt inslag under uppvärmning och tävling? Då behöver ni inte bli besvikna – för i år är han såklart med igen och höjer stämningen ytterligare några snäpp.

Missa inte vårt reportage om lagen Fortuna Fighters 1 och 2 som tillsammans genomförde Vilden 2016. Projektet Fortuna på Jordbruksverket samlade ihop 10 medarbetare till två lag i Vildens lagtävling och det blev till en riktig höjdpunkt och ett gemensamt mål i hälsans tecken.

På återseende!

Vilden Crew

FacebookTwitterGoogle+Share
Publicerad i Okategoriserat