Team Nordic Trail startar upp i Jönköping och blir ny samarbetspartner till Vilden

I dagarna blev det klart att vi knutit in en ny samarbetspartner till Vilden X-TRAIL. Det är Team Nordic Trail, som är en satsning på flera orter för att få ut människor på stigarna i naturen. TNT är en rikstäckande löparklubb som arrangerar löpning i grupp på orterna: Stockholm, Göteborg, Malmö, Norrköping och Östersund och nu alltså startar upp även i Jönköping. Förutom gemensam löpträning i naturen arrangerar dom olika spännande event och läger både i Sverige och utomlands.

Team Nordic Trail kommer att finnas representerade på arenan och prata med deltagarna, och man har även förstärkt prisbordet med några snygga TNT-buffar. På tävlingsdagen lottar vi dessutom ut ett årsmedlemsskap i TNT. Gå fram till TNT’s monter innan start och lämna ditt namn och telefonnummer om du vill vara med i utlottningen! Vinnaren kommer att dras i samband med prisutdelningen efter loppet.

Vill du läsa mer om vad Team Nordic Trail gör här i Jönköping eller på andra orter framöver kan du kika på flyern här nedan och/eller gå in på TNTs rikstäckande hemsida: http://www.teamnordictrail.se/

 

JönköpingTNT

FacebookTwitterGoogle+Share
Publicerad i Okategoriserat