PARTNERS

Trim Friskvårdscenter är ett företag som erbjuder träning och friskvård i Taberg, Torsvik och Skillingaryd. Vår ambition är att alla skall känna sig välkomna att träna hos oss, gammal som ung, liten som stor, nybörjare som avancerad.

I Taberg på 343 meter över havet erbjuder vi dig att äta och dricka gott i vår restaurang med fullständiga rättigheter, ta en fika i vårt café, spela äventyrsgolf och konferera i vår konferenslokal. Vi skräddarsyr även din fest, ditt bröllop och andra högtider enligt dina önskemål. Tårtor av alla de slag beställer du också givetvis från oss.

Infobric utvecklar system som gör din byggarbetsplats både säkrare och effektivare. Med ett system från Infobric ser du till att rätt personer befinner sig på rätt plats, på rätt tid och har tillgång till rätt utrustning. Vi är en ackrediterad leverantör av ID06-system och vi levererar system som fungerar. Så bra att vi sedan flera år tillbaka haft en central roll på 1000-tals byggarbetsplatser, stora som små.

Alla behöver ljus och värme

Vi levererar el, värme, kyla, biogas och stadsnät till 55 000 kunder. Vi ser till att du kan brygga en kopp kaffe, streama senaste filmen och att lyktstolparna visar vägen under mörka höstpromenader.

Det är enkelt att vara kund hos oss, vi finns nära dig och bidrar till ett hållbart samhälle. Vi är stolta över att arbeta med energi- och klimatfrågor, och är tillsammans med dig som kund en god kraft för Jönköping.

Här handlar du det som behövs för hela veckans matlagning, till bra pris. Hos oss hittar du allt som gör vardagen både godare och enklare – maten, tillbehören, förbrukningsvarorna och inspirationen.

Ocab är ett rikstäckande sanerings- och avfuktningsföretag som finns på ett 50-tal orter över hela landet. Våra kunder finns i hela Sverige inom försäkringsbolag, fastighetsbolag, FM-bolag, industri, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi räddar ekonomiska värden och tid vid skador orsakade av framförallt brand och vatten och erbjuder tjänster vid utredningar, underhåll och sanering av fastigheter och industri.

Tyghuset

Alla trådar leder till Taberg.

Gedigen kunskap. Under snart tre decennium har vi fått förtroendet att skapa textillösningar till oräkneliga offentliga miljöer och massor av vackra hem. Tyghuset står för en välskräddad kombination textilkunskap, småländsk jävlar anamma och några av världens vackraste tyger.

Barebells

Barebells lanserades 2016 och erbjuder idag ett brett sortiment av proteinberikade alternativ till mellanmål, frukost och efterrätter – som aldrig kompromissar med smaken. Du hittar hela vårt sortiment av Guilt-Free pleasures här. Go ahead – feed your cravings!