PARTNERS

Team Sportia är en av Sveriges ledande sportkedjor med ett åttiotal butiker från Ystad i söder till Gällivare i norr och över 2 miljarder exkl. moms i omsättning. Kedjan har fördubblat omsättningen sedan starten 1989. Genom att fokusera på kategorierna träning, fotboll, löpning, aktiv fritid, cykel och längd vill vi inspirera de som gillar sport och ett aktivt liv. Team Sportia är hela Sveriges sportkedja.

Trim Friskvårdscenter är ett företag som erbjuder träning och friskvård i Taberg, Torsvik och Skillingaryd. Vår ambition är att alla skall känna sig välkomna att träna hos oss, gammal som ung, liten som stor, nybörjare som avancerad.

Certex är ett distributionsföretag, specialiserat på helhetslösningar inom lyft, stållinor och service. I vilka former lyft än förekommer i industrin, i hamnar, på byggarbetsplatser, i gruvor eller inom något helt annat område, så har vi på Certex produkterna och tjänsterna som gör det möjligt. Stållinor är vår huvudprodukt, som vi sedan kompletterat med cirka 7 000 andra lyftrelaterade produkter för att täcka de flesta lyftbehov direkt från hyllan.

I Taberg på 343 meter över havet erbjuder vi dig att äta och dricka gott i vår restaurang med fullständiga rättigheter, ta en fika i vårt café, spela äventyrsgolf och konferera i vår konferenslokal. Vi skräddarsyr även din fest, ditt bröllop och andra högtider enligt dina önskemål. Tårtor av alla de slag beställer du också givetvis från oss.

Infobric utvecklar system som gör din byggarbetsplats både säkrare och effektivare. Med ett system från Infobric ser du till att rätt personer befinner sig på rätt plats, på rätt tid och har tillgång till rätt utrustning. Vi är en ackrediterad leverantör av ID06-system och vi levererar system som fungerar. Så bra att vi sedan flera år tillbaka haft en central roll på 1000-tals byggarbetsplatser, stora som små.

Alla behöver ljus och värme

Vi levererar el, värme, kyla, biogas och stadsnät till 55 000 kunder. Vi ser till att du kan brygga en kopp kaffe, streama senaste filmen och att lyktstolparna visar vägen under mörka höstpromenader.

Det är enkelt att vara kund hos oss, vi finns nära dig och bidrar till ett hållbart samhälle. Vi är stolta över att arbeta med energi- och klimatfrågor, och är tillsammans med dig som kund en god kraft för Jönköping.

Här handlar du det som behövs för hela veckans matlagning, till bra pris. Hos oss hittar du allt som gör vardagen både godare och enklare – maten, tillbehören, förbrukningsvarorna och inspirationen.

Ocab är ett rikstäckande sanerings- och avfuktningsföretag som finns på ett 50-tal orter över hela landet. Våra kunder finns i hela Sverige inom försäkringsbolag, fastighetsbolag, FM-bolag, industri, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi räddar ekonomiska värden och tid vid skador orsakade av framförallt brand och vatten och erbjuder tjänster vid utredningar, underhåll och sanering av fastigheter och industri.

Vi hyr ut och bygger ställningar för olika ändamål till professionella kunder inom olika branscher. Vi är medlemmar i STIB och alla anställda har god kompetens för sina uppdrag. Vi håller mycket hög säkerhetsnivå och det är tryggt att anlita oss för era behov. Vi hyr ut mobila toaletter för såväl små som stora evenemang. Hyrtoaletten kännetecknas av begreppen Helt och Rent.

Sevdabo Hjort

Sevdabo kan erbjuda Er att ordna personalfest, kundträff, kickoff, möhippa/svensexa, bröllop, högtidsdag, kompisträff, skolträff eller någon annan sammankomst som Ni önskar ha.

Vi tar emot grupper i storlekar mellan 8 – 500 personer per gång. Stora som små sällskap Gammal som ung. Till oss är alla lika välkomna. Vi vill härmed hälsa alla varmt välkomna till oss på Sevdabo Hjort!

Tyghuset

Alla trådar leder till Taberg.

Gedigen kunskap. Under snart tre decennium har vi fått förtroendet att skapa textillösningar till oräkneliga offentliga miljöer och massor av vackra hem. Tyghuset står för en välskräddad kombination textilkunskap, småländsk jävlar anamma och några av världens vackraste tyger.

Barebells

Barebells lanserades 2016 och erbjuder idag ett brett sortiment av proteinberikade alternativ till mellanmål, frukost och efterrätter – som aldrig kompromissar med smaken. Du hittar hela vårt sortiment av Guilt-Free pleasures här. Go ahead – feed your cravings!